12 ukolébavek (Baobab, 2016)
Po malých pohádkách a hororech je tu další krabička autorsky zpracovaných sešitů - malých ukolébavek do malých ručiček. V něžném provedení přináší ukolébavky, říkadla a počítání, vyprávění propadající se do snu. Málo slov a mnoho obrazů na uspávání, ke kterým byli přizváni: Michaela Kukovičová, Tereza Říčanová, Alžběta Zemanová, Juraj Horváth, Magdalena Rutová, Dagmar Urbánková, Chrudoš Valoušek, Eva Volfová, Alžběta Skálová i Blexbolex, Iwona Chmielewská a Franziska Neubert