Kočky a jiné příběhy o strachu - Mašinová, Milada (Argo, 2016)
Sbírka šesti povídek studentky FAMU. Jejich hrdiny jsou starší děti, mnohdy stojící již na prahu dospělosti, které žijí jako sirotci nebo s bezcitnými, sebestřednými, někdy až surovými rodiči, a jsou odkázány samy na sebe. Obklopuje je netečný, nesrozumitelný, citově prázdný, krutý svět dospělých a ony jsou mu vydány napospas..