Jak Bubáček potkal Bubáka - Krolupperová, Daniela (První čtení (Albatros, 2016)
Další příběh Bubáčka, skřítka Myšošlapa a Lukáše. Jednoho dne odjede Lukáš na školní výlet a malí kluci zůstanou doma sami. Ráno je probudí ostrý přísný hlas. Ve dveřích stojí něco velkého, nehezkého a ukřičeného. Bubák!