A-Ž půjdeš do školy : Pro kluky, co se neztratí - Fišarová, Michaela (Albatros, 2016)
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka? Kniha pomůže klukům nejen s abecedou, ale také jim představí nový svět školního prostředí. S každým písmenkem je spojený nějaký předmět nebo jev, který jim vysvětlí