Tři plus jedna - Šárková, Danka (Anahita, 2014)
Tři plus jedna - to jsou dohromady čtyři ženy po čtyřicítce, které se snaží uplatnit v poli pracovním, být matkami svým dospívajícím dětem a zároveň stále tápou v oblasti mezilidských vztahů. Hledají "opět" prince a lásku, i přestože se jim konečně podařilo postavit se na vlastní nohy a vydobýt si svobodu a dostat se z "nefunkčních" manželství, jak sidoposud myslely.