Poháry touhy - Harasimová, Markéta (MaHa, 2017)
Violina minulost je opředena tajemstvím - matka jí totiž z neznámých důvodů odmítá prozradit cokoli o rodině zemřelého otce. První střípky pravdy tak Viola nečekaně odhalí až ve chvíli, kdy se jako dospělá ocitá na dramatické životní křižovatce...