Zloděj duší. - Jacq, Christian (Knižní klub, 2017)
Láska, falešná zdání a boj se zločinem: třetí díl dobrodružství ve starověkém Egyptě.O princi Setnovi si sice všichni kromě jeho snoubenky Sechet myslí, že zemřel, avšak princ ve skutečnosti směřuje k posvátnému městu kočičí bohyně a doufá, že tam nalezne posvátnou Usirovu nádobu. Sechetin otec, černý mág, chystá rozsáhlý útok na faraona. Setna a Sechet jsou rozdělení a zmatení. Jak by mohli zastavit čarodějův neúprosný postup? Napínavý příběh slavného Christiana Jacqa pokračuje!