Zvířátka na venkově : poznáváme zvířátka a život na venkově - Lastique, Lucy J.; Popov, Dan; McKie, Ken (Svojtka & Co., 2004)
Tato knížka dětem nabídne řadu informací o nejrůznějších druzích zvířat a drůbeže žijících na venkově a o životě na statku..