Poušť v plamenech - Hamilton, Alwyn (CooBoo, 2017)
Pouštní písek má v kostech. Jejím domovem je Prachov, odkud ale musí utéct! Když se Amání setká s Jinem, tajemným a neskutečně přitažlivým cizincem, ví, že našla svou cestu ven. Nikdy se jí ale nesnilo o tom, že bude utíkat před vražednou sultánovou armádou s uprchlíkem hledaným za velezradu. A určitě nečekala, že se do něj zamiluje. Ani to, že společně odhalí mocnou pravdu o tom, kým Amání opravdu je