Můj anděl strážný. - Schwab, Victoria (Albatros, 2016)
První kniha série Everyday angel. Aria není jen obyčejná holka, ale anděl strážný. Aby získala křídla, má za úkol pomoci třem různým dívkám. První se jmenuje Gabby, která zrovna nastoupila do nové školy a jen těžko si hledá přátele