Káťa Líbezná, pirátská princezna - Peschke, Marci (CPress, 2016)
U všech mořských ďasů, námořníci - jsem pirátská princezna! Nebo bych aspoň ráda byla. Četla jsem totiž o opravdové pirátce. Ale jeden kluk z naší třídy říká, že holky nemůžou být piráti. Podaří se mi s naší pirátskou posádkou nejlepších kamarádek a s pomocí tajemného pana souseda dokázat, že nemá pravdu? Myslím, že jo. to budete koukat!