Fantastická zvířata a kde je najít - Rowling, J.K. (Albatros, 2017)
Alespoň jeden výtisk knihy Fantastická zvířata a kde je najít vlastní téměř každá kouzelnická domácnost v celé zemi. Nyní, po omezenou dobu, mají i mudlové příležitost zjistit, kde žije pětinoh, čím se živí kluběnka a proč není dobrý nápad nechávat za dveřmi mléko pro bodloše. Nové vydání legendární bradavické učebnice, doplněné o nové tvory a předmluvou autora