Kosti svaté Brigity. keltská detektivka - Freeman, Philip (Knižní klub, 2017)
První z příběhů odehrávajících se v Irsku na počátku šestého století, kdy se na ostrově šířilo křesťanství. Vypravěčkou je mladá sestra Deirdre, půvabná a vzdělaná, která už má za sebou pohnutý život. Nyní putuje po kraji a pátrá po vzácných ostatcích svaté Brigity..