Dcera čarodějnice - Brackston, Paula (Knihy Omega, 2017)
Je jaro roku 1628. Mladá Bess Hawksmithová vidí, jak se tělo její matky houpe na Stromě oběšenců. Ví, že ji před stejným osudem může zachránit jen jeden muž- Gideon Masters, čaroděj. Také ví, že za jeho pomoc zaplatí vysokou cenu. Anglie, současnost. Elizabeth žije tichým životem. Celá století strávila osamotě. Po celou tu dobu se stěhovala z místa na místo, přežila morové epidemie, války a také žal, jenž nesmrtelnost přináší. Její osamělost ukončí až přátelství s mladou dívkou jménem Tegan. " Poutavý a celkově výtečný mix historického románu a fantasy."