Kamarádi zvířátka - Žáček, Jiří (Fragment, 2000)
Knížka plná zvířátek a veselých básniček je určena dětem od 3 let. Děti se dozvědí, s jakými zvířátky se mohou setkat na dvoře nebo v lese, jaká mohou potkat ve městě nebo při návštěvě zoologické zahrady