Pikantní život Charlotte Lavigneové.. - Roy, Nathalie (Jota, 2014)
Charlotte Lavigneová je zpět! Je jí třicet čtyři, stále pracuje jako produkční pořadu Absolutní Roxanne a ke svému obrovskému štěstí je zasnoubená s krásným Maximilienem, jehož hodlá následovat do Paříže. Charlotte má plné ruce práce s plánováním svatby a šílí z organizace této velké události, protože ji chce mít pochopitelně perfektní. Ale nic se neodehraje tak, jak si představovala. A po svatbě žili šťastně a měli mnoho dětí? Právě že vůbec ne! Nový Charlottin život není pohádka a naše hrdinka se bude muset hodně ovládat, aby manželství vydrželo. Podaří se jí to?Třetí díl je plný nečekaných zvratů a obsahuje stejné ingredience jako díl první: přátelství, lásku, jídlo i mrzutosti. Protože i když je Charlotte vdaná a žije v Paříži, je to pořád ta stejná šarmantní mladá žena - je sice málokdy dokonalá, ale vždycky zábavná!