Pikantní život Charlotte Lavigneové.. - Roy, Nathalie (Jota, 2014)
Charlotte Lavigneová se bude vdávat a jejím vyvoleným je francouzský diplomat Maximilien, s nímž se pak má přestěhovat do Paříže. Jenže televize, kde pracuje má problémy se sledovaností, a tak vymyslí, že ji vybraný tým bude během svatebních příprav natáčet a divačky budou moci rozhodovat o místě konání obřadu, šatech apod. Charlotte ví, že Max by s tím nikdy nesouhlasil, protože se dohodli na soukromé svatbě, ale nemá v podstatě na výběr než na to přistoupit, protože by ji jinak přesunuli na sportovní přenosy. Vše tedy musí zařídit tak, aby se o tom nedozvěděl a zažije přitom nejednu těžkou chvíli