Vdovin průvodce sexem a randěním - Radziwill, Carole (Beletrie pro ženy, 2014)
Vtipný román o vážných věcech. Příběh mladé vdovy z Manhattanu, která hledá sama sebe. Po smrti manžela se Claire musí znovu najít a přehodnotit celý svůj dosavadní život. Během následujícího roku začne chodit k psychologovi, navštíví vědmu a zažije několik erotických dobrodružství. Málo jí, hodně pije, chodí s hokejistou, miliardářem a hercem. Zatímco truchlí po manželovi a hledá náplň života, uvědomí si, že má příležitost získat něco mnohem většího, než doposud měla - najít sama sebe, a možná i skutečnou lásku