Kopistnaté prsty - Prošková, Hana (Krimi (MOBA, 2014)
Kniha Kopistnaté prsty patří k vrcholným dílům jedné z předních autorek české detektivní literatury. V prvním příběhu je hlavní postavou malíř Horác, jenž se snaží vysvětlit smrt muže, s nímž se kdysi setkal. Ve druhém případu je hlavní postavou žena, jež zná podobu vraha staré ženy