Otevřené manželství - Stimson, Tess (Domino, 2014)
Mia Allenová si na život v Anglii nikdy nezvykla. Všichni její přátelé zůstali za oceánem, zatímco ona se dusí v nudě maloměsta kousek od Oxfordu. Návrat nepřipadá v úvahu, poněvadž její muž Kit si zdejší pospolitost a především práci učitele na soukromé škole navýsost užívá. Trochu vzruchu do rutiny běžných dní by ráda vnesla také Kitova nadřízená Charlie. Nekonečná frustrace z manželství s odtažitým Robem ji stále častěji přivádí k úvahám, jak by mohla od života získat něco víc. A pak se seznámí s Miou. Hned první setkání obě ženy utvrdí v tom, že konečně našly spřízněnou duši