Cesta k vykoupení / Některé věci se nedají odpustit - Ballantyne, Lisa (Klokan, 2014)
Margaret zůstane po nehodě uvězněná v autě, to může co nevidět vybuchnout. Na poslední chvíli ji z vraku vytáhne neznámý muž. Margaret se najednou upamatuje na útržky ze svého dětství a dojde jí, proč si v životě připadala tak ztracená. Konečně chce zjistit, kdo vlastně je, a zároveň přijít na to, kdo je onen muž, který jí zachránil život. George neviděl svou dceru Moll od jejího narození. Teď si k ní chce najít cestu. Namlouvá si, že kdyby se setkali, jistě by mu padla kolem krku. Přitom si uvědomuje, že pokud si opravdu chce získat její srdce, musí si počínat velmi opatrně. Ale když idylické shledání otce s dcerou selže, George a Moll se dostanou do situace, která všechno změní. Oběma a navždy