O moudré velrybě : a další pohádky - Nikodemová, Monika (Fragment, 2017)
Máte rádi dobrodružství a krásné příběhy? Chcete se podívat pod mořskou hladinu nebo do pralesa, potkat tam tajemné tvory a zažít opravdová kouzla? Pak držíte v ruce správnou knížku