Překlep a Škraloup - Končinský, Tomáš (Albatros, 2016)
Věci stárnou, všimli jste si? No samozřejmě, vždyť toho si nejde nevšimnout. Ale kdo za to může? Představte si, že někde mezi námi žijí drobná stvoření, která mají veškeré stárnutí na starosti. A nemyslete si, je to pěkná fuška! Překlep, jehož specialitou jsou chyby v knížkách, však jednoho dne zjistí, že lidem často pokažená nebo zestárlá věc velkou radost neudělá, a tak se vydává na dobrodružné putování k samotnému Zubu Času. Podaří se mu zastavit stárnutí? A kdo získá Křišťálový Prdlajs? A jakou roli v tom všem hraje mluvící hovnivál?