Šmoulové : zapomenutá vesnice. - Tan, Sheri (Albatros, 2017)
Odvážná Šmoulinka se vydala na cestu do Zakázaného lesa, kam šmoulí noha dosud nevkročila. Co nového tam Šmoulinka objevila? A proč mají šmoulové zakázáno do lesa vstupovat? Přečtěte si obrázkového průvodce po kouzelném lese, kde létají vážky dračí a dupou svítící králíci