Richard III - Warren, Patrick; Hilský, Martin, 1943- (Albatros In, 2009)
Richard III. je druhou knihou z edice Manga Shakespeare, která představuje dílo největšího britského dramatika a básníka prostřednictvím japonské mangy; důraz ovšem neklade jen na vizuální styl, ale dbá i na krásu Shakespearova jazyka a na citlivé dramaturgické zpracování každé Shakespearovy hry