Spolek holek Lékorek. - Schröder, Patricia (Knižní klub, 2007)
Když Lea přijde jako nová žákyně do 4. A, okamžitě se skamarádí s Dottou, které si ve třídě nikdo nevšímá. Ale nepočítala s tím, kolik protiv protivných tak proti sobě popudí. Fanny, vůdkyně děvčat ve třídě, a Mája, která jí dělá ocásek, oběma kamarádkám ztrpčují život. Není divu, že si Lea a Dotta umíní ukázat jim, zač je toho loket. Využijí příležitosti, kdy se Fanny rozhodne založit spolek holek a pomocí testu vybírá členky