Co když je to nebe? : jak jsem se zbavila omezujících přesvědčení a začala opravdu žít - Moorjani, Anita (Pragma, 2017)
Autorka volně navazuje na knihu "Musela jsem zemřít", která se stala bestsellerem. Popisuje v ní svůj boj s rakovinou, ústící ve fascinující zážitek blízké smrti. Následné oprostění od zastaralých mýtů ji přivedlo ke zjištění, že můžeme zažívat nebe nikoli jako fyzické místo, ale jako stav mysli přímo tady a teď