Dotek zla - Niedl, František (MOBA, 2015)
Život už zavál Michaela Daberta, bývalého příslušníka francouzské Cizinecké legie, ale také elitního žoldáka, do mnoha koutů světa, po dlouhé době i do jeho rodné země, odkud utekl ještě za minulého režimu. Nyní si chce užít toho, čeho každý "zasloužilý důchodce" - odpočinku, cestování a společnosti své krásné přítelkyně, herečky Joan Hartingové. Ale nebyl by to Dabert, aby ho po nějaké době nezačalo pálit dobré bydlo. A tak jako na zavolanou přichází nabídka na ochranu soudce, rodinného přítele Joan, který je původně pozval jen na návštěvu k Velkým kanadským jezerům. Zdá se však, že soudci nejde pouze o ochranu vlastní osoby. Události nabírají rychlý spád, když někdo začne systematicky likvidovat obyvatele blízkého města