Písecká četnická pátračka - Beran, Ladislav (Původní česká detektivka, 2015)
Autor Ladislav Beran, emeritní komisař kriminální služby, se prostřednictvím skutečných kriminálních případů, které písecká četnická pátrací stanice v té době vyšetřovala, vrací do třicátých let minulého století