Rytíř tajemného bratrstva - Latham, Julia (Oldag, 2012)
Paul Hilliard vyrostl v prostředí tajného bratrstva Společnost ostří, avšak nakonec se rozhodl opustit Anglii, aby se zbavil jeho vlivu i trýznivých vzpomínek. Nyní ho sdružení nejlepších rytířů volá do vlasti, aby pomohl zmařit ďábelské úklady proti králi, a Paul nemůže odmítnout. Jeho osobní strážkyní se v průběhu riskantního podniku má stát Juliana Greshamová - překrásná bojovnice, která kdysi zdokonalovala své válečnické dovednosti pod jeho vedením. Před lety, když ji tomuto umění učil, byla mladá, ostýchavá a nevinná; dnes je z ní překrásná žena v rozkvětu, jež šlechetného rytíře nesmírně vábí. Zdá se, že kdyby tomuto pokušení podlehl, mohl by vážně ohrozit jejich společný úkol. Avšak jeho touha po ní neuhasne - rafinovaný plán totiž vyžaduje, aby půvabná Juliana sehrála v této nebezpečné misi novou roli Paulovy milenky.