Neomylný instinkt - Robb, J. D. (Klokan (Alpress, 2012)
Eva Dallasová se dozví, že z vězení uprchl obzvlášť nebezpečný psychopat Izák McQueen. Zločinec, který je stejně inteligentní jako zvrhlý, se okamžitě vrhá do víru řádění, které mu předtím znemožnila právě Eva. Opět za sebou nechává šňůru znásilněných a zmučených dívek. Tentokrát má ovšem v plánu udělat ve svých nezletilých obětech jednu výjimku..