Moje první knížka o hudbě - Solari, Gabriella (Sun, 2014)
Tato kniha je ideálním průvodcem pro nejmenší děti, které mají chuť se pustit do poznávání nádherného světa hudby. Naučí se jednoduchým způsobem rozeznávat základní hudební struktury a prozkoumají možnosti, jak v hudbě využít vlastní hlas i tělo. Zábavnou formou se naučí hrát na flétnu, klávesy a bicí