Dobrodružné výpravy do minulosti. Husité - Ve znamení kalicha - Válková, Veronika (Dobrodružné výpravy do minulosti, 2012)
Kouzelný atlas přenese Báru přímo na Vítkov, kde se právě schyluje k bitvě. Vydejte se společně s Bárou do husitského města Tábora a zažijte nečekaná setkání a dobrodružství.