Smrt v zádech - Coben, Harlan (Světový bestseller, 2017)
Kriminální psychothriller, bývalá elitní pilotka přišla téměř o všechny, kteří pro ni něco znamenali, kvůli malé dceři se snaží přežít, ale náhodné domácí video znovu její svět převrátí vzhůru nohama..