Ve tvých očích - Sparks, Nicholas (Světový bestseller (Ikar, 2017)
Kdyby nebylo jedné bouřlivé noci, Colin a Maria by se nikdy nesetkali. Jsou tak odlišní, jak jen dva lidé mohou být. Maria pochází z velké rodiny amerických Mexičanů, je právnička a za každých okolností se chová zodpovědně a správně. Colin zápasí za peníze, k rodičům se raději nepřibližuje, a pokud by se dostal do potíží se zákonem, přijde o vše, co tak složitě budoval. Jejich vztah rozkvete téměř navzdory všemu.