Cesta do sedmého nebe. - Breinholst, Willy, 1918-2009 (Ikar, 2007)
Kniha určená všem novomanželům a všem těm, kteří se i po dlouholetém soužití cítí stále jako novomanželé - nebo alespoň jako manželé!