Ledové objetí - Simons, Paullina (HarperCollins Polska sp. z o.o., 2016)
Ledové objetí je příběh čtyř přátel z Dartmouthské koleje v New Hampshiru. Kristina, Albert, Jim a Constance, všichni z bohatých rodin, před sebou nic neskrývají, společně tráví volný čas a užívají si studentský život. Ale jen do chvíle, kdy je na pozemku univerzity nalezeno nahé tělo Kristiny zaváté sněhem. Leželo tam již několik dní. Kdo ji zabil? A proč nikdo z jejích přátel nenahlásil, že se Kristina pohřešuje? Detektiv Spencer O'Malley během obtížného vyšetřování odhaluje podrobnosti o jejím životě, dozvídá se o Kristinině rodině a pomalu začíná rozkrývat tajemství tohoto propleteného čtyřúhelníku. tajemství temnější, než na počátku tuší. A je si jistý, že ne všechno je takové, jak se na první pohled zdá!