Je to pravda, Tygříku? Čtyři otázky, které vrátí úsměv na tvář vašich dětí - Katie, Byron (Synergie, 2012)
Tato nádherně ilustrovaná knížka vypráví příběh o malém tygrovi, který se domnívá, že se mu hroutí celý svět: rodiče ho nemají rádi, kamarádi ho opustili a život je nespravedlivý. Moudrá želva mu položí čtyři otázky - a všechno se změní. Tygřík přijde na to, že všechny jeho problémy nezpůsobují vnější věci, ale jeho myšlenky, způsob, jakým o věcech přemýšlí, a jakmile si začne klást ty správné otázky, život je znovu nádherný.Příběh malého tygříka obsahuje mocné poselství, které dokáže změnit život nejen dětem. Slova Byron Katie naplněná moudrostí a kouzelné ilustrace Hanse Wilhelma vytvořily knihu, která je předurčena stát se jedním z klasických titulů dětské literatury