Mágové - Grossman, Lev (XYZ, 2009)
Napínavý příběh o mladém muži, který praktikuje magii v reálném světě. Quentin Coldwater je nadaný, ale nešťastný. Chodí na střední školu, je stále obklopen fantasy příběhy, které četl jako dítě, příběhy zasazenými do magické země jménem Fillory.