Sázka na vášeň - Ward, Jessica Bird (Baronet, 2013)
Sázka na vášeň je román J. R. Ward, který vypráví o vášni mezi mužem a ženou i vášni ke koním a dostihům.První sázka na vášeň vznikla v den, kdy se A.J. rozhodla koupit divokého hřebce. Nemohla mu odolat. Co na tom, že ho nikdy nikdo nedokáže zkrotit a osedlat? Chtěla ho a musela ho mít. Byla si tolik jistá, že si s divochem dokáže poradit, ale nakonec uznala, že bude potřebovat pomoc.Vydala se tedy za bývalým profesionálním jezdcem Devlinem McCloudem. A tím otevřela prostor pro druhou sázku na vášeň, tentokrát k muži. Devlin není na první pohled žádný uhlazený elegán. Kromě chromé nohy má i velice ostrý jazyk a poznámkami na adresu kohokoliv v okolí nešetří. Je pověstný hrozným chováním, přesto je to šance, jak zvládnout pekelného hřebce. Devlin neodolá bojovnému koni, ani krásné jezdkyni. Dřív, než je schopen protestovat, je hřebec v jeho stáji a jeho horkokrevná majitelka na jeho gauči. Je třeba odsunout myšlenky na vášeň stranou a soustředit se na trénink. Hřebec má šanci vyhrát šampionát. Nebude to ale mít lehké, protože jeho trenér se začíná zaplétat do vášnivých představ, kde hlavní roli hraje on a krásná A.J. Sázka na vášeň je výbušná kombinace napětí a erotiky na pozadí přípravy na závody. Během přípravy je nutné se zcela soustředit na práci a nedat prostor ničemu jinému. V soutěžích podobného druhu můžou myšlenky na vášeň znamenat ohrožení života. Přesto hlavní protagonisté nedokážou odolat a přitahuje je to k sobě čím dál víc.