Jak přežít s hyperaktivitou a poruchami pozornosti : rádce pro děti s ADHD a ADD - Taylor, John F (Portál, 2012)
V této knize zjistíte, co to je ADD neboli porucha pozornosti a také co to je ADHD neboli porucha pozornosti spojená s hyperaktivitou. Naučíte se, jak udržet na uzdě své nálady a jak překonat pocity neúspěchu, smutku a strachu