Ostrov kostí - Robertson, Imogen (Beletrie, 2014)
Historický detektivní thriller z Anglie druhé poloviny 18. století, s detektivy amatéry paní Westermanovou a anatomem Crowtherem, je volným pokračováním knihy Anatomie vraždy. Anatom a detektiv amatér Gabriel Crowther žije v domnění, že léto roku 1783 bude stejné jako ta ostatní, svěží a voňavé, a že jej stráví bádáním ve své pracovně ..