Kde je Kulhavec? - Creasey, John, 1908-1973 (Dobré detektivní příběhy, 2010)
Detektivní příběh ze špionážní zápletkou se odehrává za druhé světové války, kdy se do Británie podaří proniknout nebezpečnému německému tajnému agentu, přezdívanému "Kulhavec".