Legendy české fantasy. - Jireš, Ondřej (Argo, 2015)
Exkluzivně pro tuto příležitost napsalo pět předních autorů samostatný text ze svého nejznámějšího a nejoblíbenějšího cyklu. Nejedná se o žádné krátké povídky, ale o plnohodnotné novely a romány, takže si na své přijdou i milovníci pořádných příběhů. Novinka navazuje na stejnojmenný bestseller z roku 2006, tentokrát však představuje převážně zástupce nové generace