Já, JůTuber - Chvála, Tomáš (CooBoo, 2016)
Už potřetí tě zavedeme do světa internetových videí! Co je Vadakův životní sen? Kdy dostala první pusu Míša z kanálu Stylewithme? S kým by jednou rád natáčel DenisTV a jak sama sebe popisuje Týnuš Třešničková?