Anička na horách.. - Peroutková, Ivana (Albatros, 2011)
Jsou zimní prázdniny a tentokrát Anička vyráží s kamarádkami na chalupu do Jizerských hor. Veselé dobrodružství naruší příjezd spolužačky Katky. Je protivná a nic jí nebaví. A tak se Anička musí postarat, aby tyhle prázdniny nebyly nadobro pokažené!