Věže : příběh 11. září - Boudník, Jiří (Motto, 2011)
Příběh Čecha, který byl 11. září 2001 při tom, když se řítily Věže Světového obchodního centra v New Yorku. Stal se jedním z bezejmenných hrdinů, kteří vstoupili do pekla, aby pátrali po přeživších, a přitom nacházeli mrtvé. Někdo hledal sám sebe, aby se očistil od svých hříchů, někdo šanci pomoct druhým