Podvol se : první část série Temné touhy - Banks, Maya (Baronet, 2014)
První kniha série Temné touhy. Josslyn už jednou nalezla svou spřízněnou duši a ví, že znovu se jí to nepodaří. Mladá vdova se po letech truchlení odhodlá vyhledat to, co jí její milovaný manžel dát nemohl: dominanci. Nikdy by ji ale nenapadlo, že by v klubu, kde si lidé plní své nejtemnější touhy, nalezla toho jediného muže, který jí byl vždy oporou