Čtení z kávové sedliny - Makis, Eve (Argo, 2016)
Mladičká Anna, dcera kyperských přistěhovalců, o víkendech pracuje v rodinném krámku s rychlým občerstvením, ale raději by se vymanila z rodinných pout a studovala na univerzitě. Její rázná matka Tina si naopak přeje, aby se dcera provdala za bohatého Řeka a věnovala se jen rodině. Anna má však na své straně svéráznou babičku, která umí čarovat a věštit z kávové sedliny a která ledacos zažila a ví své. Úsměvné vyprávění o členech rozvětvené rodiny je směsicí veselých i smutných vzpomínek na rodný ostrov a drsné reality všedních dnů v Anglii.