z pohledu Hathorů a Plejáďanů deváté dimenze Velký experiment - Kennedy, Wendy (Anch Books, 2016)
Země představuje pozoruhodný experiment, kde je uložen genetický materiál z tisíců světů. Společně s tímto genetickým materiálem zde bylo zanecháno veškeré emoční kódování a zkušenosti těchto planet a druhů, které jsou základem pro Velký experiment.